Uw afspraak bij de Podozorg Bemmel

Intake, diagnose & behandeling

Bent u nieuw bij Podozorg Bemmel? Dan plannen we eerst een intakegesprek om kennis te maken en direct de oorzaak van uw klachten in kaart te brengen. Daarna volgt een functieonderzoek. Met behulp van een voetspiegel bekijken we uw voetstand en drukplekken onder uw voeten. We nemen verschillende testen af om een goede diagnose te stellen. Soms komt daar echografie bij kijken.

De oorzaak van uw klacht

Door het maken van blauwdrukken en het bekijken van uw looppatroon wordt er gezocht naar het verband tussen uw manier van bewegen en uw klacht.

Aan de hand van alle bevindingen stellen we uw behandelplan op. Dit behandelplan wordt afgesteld op uw dagelijkse activiteiten en kan bij iedereen verschillend zijn.

werkwijze

Behandeling van uw klacht

Na afloop krijgt u van ons een brochure mee waar u alles over uw klacht met bijbehorende mogelijke behandelingen terug kunt lezen.

Omdat veel klachten enige tijd nodig hebben voor volledige genezing houden wij gedurende de periode contact om u waar mogelijk extra te ondersteunen en eventueel door te verwijzen naar een andere discipline.

Ook nadat uw klacht genezen is staan wij ten alle tijden voor u klaar om de kans tot terugkeer te verkleinen.

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.