Vergoedingen

Wordt mijn podologische behandeling vergoed?

Podozorg Bemmel is aangesloten bij Stichting LOOP. Als erkend (register) podoloog Wat betekent dit?Registerpodologen hebben een opleiding op hbo-niveau gevolgd aan de Academie voor Podologie en volgen regelmatig bij- en nascholingen om op de hoogte te blijven van de meeste actuele ontwikkelingen. Ze staan geregistreerd in het register voor de registerpodoloog van Stichting LOOP. Vandaar de naam registerpodoloog. komen onze behandelingen in aanmerkingen voor vergoeding van uw verzekeringsmaatschappij.

U heeft geen verwijzing van uw huisarts nodig om in aanmerking te komen voor een vergoeding. Wat u van uw verzekering vergoed krijgt, is afhankelijk van hoe u verzekerd bent. Veel verzekeringen betalen de gehele of gedeeltelijke behandeling. Kijk onderstaand welke verzekering welke behandeling vergoedt.

Let op: wij besteden uiterste zorg aan de informatie op onze website. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen.

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.

 • 22 maart 2018

  “Ik krijg er kromme tenen van!”

 • 02 maart 2018

  Gekleurde knieën op de Nederlandse sportvelden

 • 22 februari 2018

  Wat is EPTE therapie?

 • 16 februari 2018

  Bewegen is gezond!