Over Podozorg Bemmel

De praktijk

Podozorg Bemmel is gevestigd aan de Dorpsstraat 26 in Bemmel. Wij werken nauw samen met fysiotherapeuten, pedicures, cesar therapeuten, ergo therapeuten, diëtistes en osteopaten. Door deze korte lijnen wordt indien nodig overlegt voor een beter behandelplan.

Uw (register) podoloog Wat betekent dit?Registerpodologen hebben een opleiding op hbo-niveau gevolgd aan de Academie voor Podologie en volgen regelmatig bij- en nascholingen om op de hoogte te blijven van de meeste actuele ontwikkelingen. Ze staan geregistreerd in het register voor de registerpodoloog van Stichting LOOP. Vandaar de naam registerpodoloog. bij Podozorg Bemmel is Marcella Bulters, zij ingeschreven bij Stichting LOOP. Door haar vorige banen in schoenenwinkels heeft zij veel kijk op schoeisel en het ontstaan van voetafwijkingen. Zij weet als geen ander hoe belangrijk de schoen is bij het verhelpen van voet gerelateerde klachten.

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.

 • 02 augustus 2018

  Zwemster met voorvoetpijn

 • 26 juli 2018

  Fibromyalgie: wat is het?

 • 28 juni 2018

  Vermoeide benen en een staand beroep?

 • 14 juni 2018

  Kiest u voor standaard- of op maat gemaakte sportzolen?