Voetklachten

Er is niets zo vervelend als pijn vanuit de voeten. Het achtervolgt u de hele dag. Het kan beginnen met een zeurend gevoel, vermoeide voeten, pijn of doordat u uw teen gestoten heeft. Vaak kijkt u het nog even aan voordat u actie onderneemt.

Hoe ontstaan voet gerelateerde klachten?

De oorzaak is vaak wisselend. Het kan zijn dat u vanaf uw geboorte al een afwijkende voetstand heeft die nu pas klachten begint te geven. Bent u misschien fanatiek gaan sporten? Of moet u veel staan bij je nieuwe baan? Soms is de oorzaak niet zo duidelijk en komt het door een overbelaste pees die uit het niets begint op te spelen. Ook veel en/of snel terugkerende eeltvorming kan een reden zijn om de podoloog te bezoeken. Door een goede drukverdeling kan de eeltvorming verminderd worden.

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden, dan mag u altijd vrijblijvend bellen om uw vraag te stellen. Twijfelt u of de behandeling van een podoloog iets voor u is? Dan kunt u dit ook navragen bij uw pedicure, fysiotherapeut, oefentherapeut, osteopaat, huisarts of ander behandelend arts.

We hebben een aantal voetklachten voor u uitgelicht. Kies hieronder een categorie voor meer informatie.

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.

 • 10 augustus 2017

  De juiste schoenmaat is belangrijk

 • 03 augustus 2017

  “Die vervelende grote teen”

 • 20 juli 2017

  Beperkte bewegelijkheid van de grote teen

 • 13 juli 2017

  Aanhoudende blessures tijdens het wandelen